Malmstolen

Malmstolen AB byggdes som det genuina familjeföretaget med den stora ambitionen – att skapa ergonomiska sittlösningar i världsklass för en mänskligare arbetsmiljö. Utvecklingen baseras på gedigen forskning och vedertagen fakta, tillverkningen sker enligt högt satta miljökrav.

Här hittar du ett urval av produkterna från varumärket. Letar du efter en annan produkt? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Malmstolen, en symbol för kvalitet och komfort på arbetsplatsen

Malmstolen representerar inte bara en stol; den är en symbol för ergonomi, hållbarhet och design i arbetsmiljöer. Genom sin unika konstruktion och omsorgsfulla tillverkningsprocess erbjuder Malmstolen en oslagbar sittkomfort och ergonomisk fördel för användaren. Det är en produkt som kombinerar svensk designtradition med modern teknik för att skapa en arbetsstol som möter de högsta standarderna för både form och funktion.

Ergonomisk innovation

Malmstolen är frukten av noggrann forskning och innovativ design, som syftar till att maximera komfort och stöd under långa arbetspass. Med justerbara funktioner som ryggstöd, sittvinkel och höjd, anpassar sig stolen perfekt till användarens kropp, vilket bidrar till en bättre hållning och minskar risken för arbetsrelaterade skador. Stolens dynamiska design stimulerar även en aktiv sittställning, vilket främjar blodcirkulationen och ökar produktiviteten.

Hållbarhet och kvalitet

I tillverkningen av Malmstolen används endast material av högsta kvalitet för att garantera lång hållbarhet och minimera miljöpåverkan. Företaget bakom Malmstolen är engagerat i hållbarhetsfrågor, från val av material till produktionsmetoder som minskar avfall och energiförbrukning. Denna kombination av kvalitet och hållbarhet gör Malmstolen till ett ansvarsfullt val för alla moderna arbetsplatser.

En del av den moderna arbetsplatsen

I en tid där arbetsmiljön är i ständig förändring, med ökat fokus på ergonomi och välbefinnande, har Malmstolen blivit en viktig del i utformningen av moderna kontor. Den passar lika bra i öppna kontorslandskap som i privata arbetsrum och erbjuder en balans mellan estetik och funktionalitet. Med Malmstolen får arbetsplatsen inte bara en estetisk höjdpunkt, utan också en investering i medarbetarnas hälsa och välbefinnande.