Referenscase

Kunder vi är stolta över att ha fått hjälpa och lära känna

Genom åren har vi jobbat med många utmaningar för olika slags kunder och projekt. Vi har hjälpt företag, organisationer, skolor och offentliga verksamheter med flyttprojekt, fastighetsrådgivning och inredning. Och vi har aldrig haft en tråkig dag på jobbet.

Några utvalda referenser

Dags att ta första steget mot ditt nya kontor

Vi ger dig en timmes gratis rådgivning kring dina kontorsbehov inom ett dygn. Vi tar fram förslag och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lokal, flytt, inredning – vi hanterar allt som behövs för kontor och arbetsplatser

Den goda arbetsplatsen är inte bara snygg och trivsam att vistas i. Den är också
funktionell och bra ur hälsosynpunkt och dessutom kostnadseffektiv. Med vår långa
erfarenhet och breda kunskapsbas är vi din pålitliga guide på vägen till er framtida
arbetsplats – den som man längtar till.

Helhetsansvar

Vägen till nya lokaler kan vara kantad av kaos, driftstörningar och onödigt energiläckage. Vår bästa gren är att ta helhetsansvar som leder till motsatsen; en smidig och smärtfri process som går som smort. Allra bäst nytta gör vi i uppdrag där vi tar hand om allt som har med era lokaler att göra.

Inredningsdesign

Våra inredare har kompetensen och fingertoppskänslan som krävs för att skapa kontor och lokaler som stimulerar de som arbetar där. Med utbildning och erfarenhet hanterar vi begreppet ”rumslighet” i alla dimensioner, såväl praktiskt som ergonomiskt och ekonomiskt. Och framför allt mänskligt.

Mer än bara kontor

Att planera och inreda är ett förtroende från människor som tillbringar större delen av sin arbetstid på kontoret. De förtjänar och förväntar sig mer än höj- och sänkbara skrivbord. När gränsen mellan hemmet och kontoret blir alltmer diffus måste känslan av omtanke och trivsel väga tyngre än för bara några år sedan.