Inredning

Effektivare jobb i bättre arbetsmiljö

Trivsamma och funktionella arbetsplatser höjer energin och ger ökad arbetsglädje. När våra inredare är klara kan ni dessutom njuta av smarta lösningar, snygg design och wow- känsla utöver det vanliga.

Ordning och reda, check på den!

Alla som har flyttat vet att packningen nästan alltid blir större än man tänkt sig. Så är det i högsta grad även i kontorsvärlden. Många lådor blir det, även för mindre bolag. Vi på Alfa styr upp i förväg och ser till att var sak har sin plats i flyttlasset.

En flytt är lika med rörlig materia där mycket kan förändras. Vi håller i budget, tidplan och checklistor. Allt för att undvika fördyrande nödlösningar på slutet.

Vi står för grovjobbet medan ni fokuserar på er vanliga verksamhet. Etablerade och erfarna flyttfirmor packar ner och packar upp allt som ska flyttas.

Vi samordnar så att inget faller mellan stolarna, och ser till att allt är på rätt plats i rätt tid.

Vi värderar och avyttrar möbler och inredning som ni väljer att inte ta med till det nya kontoret.

Projektledning

Prisbild

Över 20 medarbetare
Från 80 000 kr
Över 50 medarbetare
Från 150 000 kr
Över 100 medarbetare
Kontakta oss för offert
”Ett mycket bra samarbete under hela resan med kompetent och kunnig personal, hög kvalité på leveranser, råd och utförande.”

Valio

Dags att ta första steget mot ditt nya kontor

Vi ger dig en timmes gratis rådgivning kring dina kontorsbehov inom ett dygn. Vi tar fram förslag och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra tjänster & lösningar

Vi optimerar arbetsplatser från ax till limpa. Från att hitta den perfekta lokalen i bästa läget, att hantera både pappersarbetet med förhandlingar och avtal till att sköta själva flytten smidigt och snabbt.

Trivsamma och funktionella arbetsplatser höjer energin och ger ökad arbetsglädje. När våra inredare är klara kan ni dessutom njuta av smarta lösningar, snygg design och wow- känsla utöver det vanliga.

I snart 35 år har vi genomfört hundratals flyttar – och lärt oss av varje trappsteg och lyft. En kontorsflytt i vår regi innebär snabba ryck utan slarv, med var sak på sin plats och på överenskommen tid.

För den oinsatte kan lokalmarknaden kännas som en djungel. För oss är den ett landskap där vi navigerar hemtamt. Vi kan spelreglerna och förstår det finstilta i både förhandlingar, hyresavtal och bilagor.

Artiklar & tips

Utomhussäsongen är här och även på kontoret kan vi ta del av ljuset och solens värmande strålar. Den mörka kalla perioden är lång i Sverige vilket gör det ännu viktigare att vistas utomhus.
När nu våren är på ingång och solens strålar äntligen tittar fram är det dags att se över ditt kontors behov av solskydd.
En omställning till aktivitetsbaserat kontor kräver planering och en målsättning. När detta väl är implementerat är det några saker som är viktiga att tänka på. Hur gör man för att säkerställa att det nya arbetssättet underhålls?