Rådgivning

Era kontrakt – vår vardag

För den oinsatte kan lokalmarknaden kännas som en djungel. För oss är den ett landskap där vi navigerar hemtamt. Vi kan spelreglerna och förstår det finstilta i både förhandlingar, hyresavtal och bilagor.

Läget, läget, läget – och priset…

Det som är en fullträff för andra kan vara ett snedsteg för dig och din verksamhet. Valet av läge och lokal är en vetenskap med många parametrar som ska stämma. Dessutom ska det perfekta kontoret ligga inom budget. Vi hjälper dig dit.

Lokaler är vår expertis. Vi håller marknaden under ständig bevakning och slår till när vi hittar just rätt lokal för din verksamhet.

Flytt och lokaljakt kan vara stressande om du inte har rätt verktyg och förutsättningar. För oss är det betydligt enklare.

Vi hjälper dig att identifiera, jämföra och förhandla din nästa lokal. Med snart 35 års erfarenhet ger vi dig bästa möjliga resultat.

Vi har djup förståelse för processen att hitta ny lokal och tar fram beslutsunderlag med utgångspunkt från ekonomi, läget på lokalen, avtalsinnehåll och hyresvärdens kvalitet.

Projektledning

Prisbild

Över 20 medarbetare
Från 80 000 kr
Över 50 medarbetare
Från 150 000 kr
Över 100 medarbetare
Kontakta oss för offert
”Ett mycket bra samarbete under hela resan med kompetent och kunnig personal, hög kvalité på leveranser, råd och utförande.”

Valio

Låt oss göra er förändringsresa så bekväm och effektiv som möjlig

Vår tar fram helhetslösningar som är helt anpassade efter er förändringsresa. Vi analyserar, planerar, flyttar och inreder era lokaler så att ni kan lägga tid och energi på det ni gör bäst, er verksamhet.

Våra tjänster & lösningar

Vi optimerar arbetsplatser från ax till limpa. Från att hitta den perfekta lokalen i bästa läget, att hantera både pappersarbetet med förhandlingar och avtal till att sköta själva flytten smidigt och snabbt.

Trivsamma och funktionella arbetsplatser höjer energin och ger ökad arbetsglädje. När våra inredare är klara kan ni dessutom njuta av smarta lösningar, snygg design och wow- känsla utöver det vanliga.

I snart 35 år har vi genomfört hundratals flyttar – och lärt oss av varje trappsteg och lyft. En kontorsflytt i vår regi innebär snabba ryck utan slarv, med var sak på sin plats och på överenskommen tid.

För den oinsatte kan lokalmarknaden kännas som en djungel. För oss är den ett landskap där vi navigerar hemtamt. Vi kan spelreglerna och förstår det finstilta i både förhandlingar, hyresavtal och bilagor.

Artiklar & tips

När nu våren är på ingång och solens strålar äntligen tittar fram är det dags att se över ditt kontors behov av solskydd.
En omställning till aktivitetsbaserat kontor kräver planering och en målsättning. När detta väl är implementerat är det några saker som är viktiga att tänka på. Hur gör man för att säkerställa att det nya arbetssättet underhålls?
Stockholm Furniture Fair 2024 och Stockholm Design Week är förbi. Även detta år bjöds det på starka färger, lekfull design och massor av inspiration.