Artiklar & tips

Utforska våra artiklar om de senaste trenderna kring kontorsinredning med experttips inom kontorsflytt, lokaler, rådgivning och en allmänt attraktivare arbetsmiljö.

Utomhussäsongen är här och även på kontoret kan vi ta del av ljuset och solens värmande strålar. Den mörka kalla perioden är lång i Sverige vilket gör det ännu viktigare att vistas utomhus.
När nu våren är på ingång och solens strålar äntligen tittar fram är det dags att se över ditt kontors behov av solskydd.
En omställning till aktivitetsbaserat kontor kräver planering och en målsättning. När detta väl är implementerat är det några saker som är viktiga att tänka på. Hur gör man för att säkerställa att det nya arbetssättet underhålls?
Stockholm Furniture Fair 2024 och Stockholm Design Week är förbi. Även detta år bjöds det på starka färger, lekfull design och massor av inspiration.
Ett kontor upplagt för aktivitetsbaserat arbete betyder inte att arbetssättet per automatik blir aktivitetsbaserat. Vad är egentligen ett aktivitetsbaserat arbetssätt, och hur säkerställer ni att erat aktivitetsbaserade kontor används på optimalt sätt?
Kraven på kontoret är större än någonsin och som arbetsgivare måste du kunna erbjuda en miljö där dina medarbetare kan trivas.
Från och med 1 januari 2024 blir det lag på att alla ska sortera ut matavfall.
Ett hyresavtal kan sägas upp på två olika sätt och detta måste ske som oftast minst 9 månader innan kontraktet löper ut.
Ett hållbart och klimatsmart kontor är en väldigt vanlig målsättning vid flyttar och förändringsprocesser.
Belysningen är en viktig del för en egonomisk arbetsplats.
Solens strålar är oftast välkomnade av de flesta av oss, men ibland önskar vi att hålla ljuset – och värmen det för med sig – ute.
Alfa Kontor är din partner när du söker nytt kontor i Stockholm. Från lokaljakt till inredning, erbjuder vi helhetslösningar. Starta din företagsresa med oss.
Dags att ta första steget mot ditt nya kontor

Vi ger dig en timmes gratis rådgivning kring dina kontorsbehov inom ett dygn. Vi tar fram förslag och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.