Artikel

Spara energi!

Solens strålar är oftast välkomnade av de flesta av oss, men ibland önskar vi att hålla ljuset – och värmen det för med sig – ute.

Naturligt dagsljus har en viktig inverkan på arbetshälsan men det finns en del anledningar till att vilja filtrera solens strålar och dess värme.

När solljuset gassar in genom fönstret kan en gardin eller rullgardin förhindra de starkaste strålarna och hålla innertemperaturen nere.

Det finns många lösningar som säkerställer en optimal balans mellan dagsljus, termisk komfort, transparens genom insyn och visuellt välbefinnande. Gardiner, paneler, vertikalpersienner eller rullgardiner – det finns mycket att välja bland.

Med tunna gardiner släpper du igenom dagsljuset på ett behagligt sätt samtidigt som de tillför mjukhet och stil åt rummet. Finns det behov att stänga ute mer ljus kan en dim-out med mer densitet vara ett alternativ, eller en rullgardin.

Gardiner är inte bara dekorativa och bra när du vill filtrera ut ljus, de fyller även fler funktioner.

”Textilier har en ljuddämpande effekt och gardiner kan få rummet att kännas större”

Att hålla värmen från solen ute kan minska mängden energiförbrukning för luftkonditioneringen. En smart solskyddlösning ökar inomhuskomforten, stimulerar produktiviteten och förbättrar välbefinnandet i miljöer som ett klassrum eller ett kontor.

Välj ett automatiskt solskydd!

Motoriserade lösningar reagerar på solens rörelser, och åker upp eller ner av sig själva. Det är en lösning som har en väldigt låg investerings- och underhållskostnad jämfört med avancerade ventilations- och kylsystem.

Valmöjligheterna är många, men det finns alltid en lösning som gör ditt kontor mer energieffektivt. 

Senaste artiklar & tips

Ett hyresavtal kan sägas upp på två olika sätt och detta måste ske som oftast minst 9 månader innan kontraktet löper ut.
Belysningen är en viktig del för en egonomisk arbetsplats.
Ett hållbart och klimatsmart kontor är en väldigt vanlig målsättning vid flyttar och förändringsprocesser.
Dags att ta första steget mot ditt nya kontor

Vi ger dig en timmes gratis rådgivning kring dina kontorsbehov inom ett dygn. Vi tar fram förslag och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.