Artikel

Underhåll erat aktivitetsbaserade kontor

En omställning till aktivitetsbaserat kontor kräver planering och en målsättning. När detta väl är implementerat är det några saker som är viktiga att tänka på. Hur gör man för att säkerställa att det nya arbetssättet underhålls?

Vi har i tidigare tipsat om hur ni bäst lägger upp ett grundligt planeringsarbete för att fastställa de processer och funktioner som är nödvändiga för just er verksamhet vid omställningen till ett aktivitetsbaserat kontor.

När förändringen väl är genomförd börjar jobbet med att underhålla ert nya arbetssätt.

Det är en bra idé att fortlöpande följa upp de målen som ni har satt för ert aktivitetsbaserade arbetssätt. Under planeringsfasen kanske ni sammanställde en ledningsgrupp som hade övergripande ansvar för omställningen?

Behåll denna grupp även efter att förändringen är genomförd och stäm av fortlöpande hur det fungerar på arbetsplatsen.

Kanske upptäcker ni att något inte har fungerat som förutspått. Då är det bra att hitta andra lösningar som kan ge att resultatet når målbilden. En del funktioner fungerar troligtvis bättre än förväntat.

Samla in eventuella problemställningar och förslag från övriga medarbetare som ni i ledningsgruppen kan lyfta och diskutera kring.

Det kan upplevas svårt, men kom ihåg att hålla fast vid målbilden.

Se till att förändringar och eventuella andra lösningar som jobbas fram efter omställningen ändå leder till ert slutmål – Ett väl fungerande och effektiv aktivitetsbaserat kontor.

Senaste artiklar & tips

Ett hyresavtal kan sägas upp på två olika sätt och detta måste ske som oftast minst 9 månader innan kontraktet löper ut.
Belysningen är en viktig del för en egonomisk arbetsplats.
Solens strålar är oftast välkomnade av de flesta av oss, men ibland önskar vi att hålla ljuset – och värmen det för med sig – ute.
Dags att ta första steget mot ditt nya kontor

Vi ger dig en timmes gratis rådgivning kring dina kontorsbehov inom ett dygn. Vi tar fram förslag och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.