Artikel

Solskydd för ditt kontor

När nu våren är på ingång och solens strålar äntligen tittar fram är det dags att se över ditt kontors behov av solskydd.

Ett behagligt ljusklimat är en viktig faktor för att öka produktiviteten och kreativiteten på din arbetsplats.

Naturligt dagsljus är väsentligt men vi behöver också ha möjlighet att filtrera solens strålar.

Solskydd och textilier hindrar solblänk i skärmar och eliminerar värme. Detta bidrar till en god arbetsmiljö. Förutom att påverka inomhusklimatet bidrar solskydd även till en miljömedvetenhet då energiförbrukningen minimeras och företagets CO2-avtryck blir mindre.

Solskydd är alltså viktigare än någonsin.

”Att definiera behoven är A och O i första steget för att få ut bästa effekt av ert solskydd”

Vilket behov har just ditt kontor? Är det svårt att se skärmen på datorn så behövs ett avbländande men samtidigt ljusinsläppande skydd. Blir temperaturen för hög behövs skydd från värmen. Finns det ett behov att stänga ute nästan allt ljus är en dim-out ett alternativ.

Oavsett om det är persienner, gardiner eller annat solskydd så bidrar det positivt till inomhusklimatet.

Men tänk på att en ljus färg inte drar till sig värme på samma sätt som en mörk väv gör, vilket säkerställer ett svalare rum. Det finns helt enkelt ett solskydd för alla behov och smaker.

Arbetsmiljön är nyckeln till allas välmående – en hälsosam vardag bidrar till ökad produktivitet

Senaste artiklar & tips

Ett hyresavtal kan sägas upp på två olika sätt och detta måste ske som oftast minst 9 månader innan kontraktet löper ut.
Belysningen är en viktig del för en egonomisk arbetsplats.
Solens strålar är oftast välkomnade av de flesta av oss, men ibland önskar vi att hålla ljuset – och värmen det för med sig – ute.
Dags att ta första steget mot ditt nya kontor

Vi ger dig en timmes gratis rådgivning kring dina kontorsbehov inom ett dygn. Vi tar fram förslag och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.