Referenscase

Vizrt

Vizrt är världsledande inom realtidsgrafik och liveproduktionslösningar. Deras produkter används av de flesta av de stora Tv-kanalerna inom såväl sport som nyhetssändningar.

Under sin 25-åriga historia har Vizrt genom sina produkter varit med att definiera och förenkla arbetsflöden för hur video skapas, ser ut och delas med världen.

Vi på Alfa Kontor fick äran att hjälpa Vizrt med deras önskan om ett nytt och fräscht kontor i centrala Stockholm.

Önskemålet var ett kontor på gångavstånd från Stockholms centralstation med planlösning och design som uppmuntrar till samarbete och ökad kommunikation mellan organisationens olika delar. Vi på Alfa Kontor hjälpte till med hela processen.

Under projektets gång jobbade vi på Alfa tätt tillsammans med kundens projektgrupp. Målet var att realisera visionen om en trevlig, spännande och funktionell lokal som bjuder in till samarbete, kommunikation och spontana möten.

Såväl Vizrt som Alfa Kontor drivs av ett aktivt hållbarhetstänk. Detta gjorde att vi kunde ta fram ett förslag som återanvände så mycket som möjligt av befintliga möbler och inredning. Samtidigt införde vi nya funktioner för det nya kontoret, så som moderna telefonbås.

Den centrala mötesplatsen, ett rum som används för både fika, luncher och större möten, fick en innovativ touch med en exklusiv bardisk inspirerat av Vizrts Londonkontor. Detta skapar en skön atmosfär, garanterar trevligt AW-häng och fungerar även som en touch-down yta för kreativt arbete under kontorstid.

Arbetsrum och mötesrum färgsattes baserat på kundens grafiska designspråk. Det ger en varm och välkomnande känsla och en visuell sammanhållning i hela lokalen. För att skapa en extra touch av såväl liv som lugn och harmoni har vi dekorerat med många gröna växter.

Vi tackar Vizrt för förtroendet och önskar dem lycka till i sina nya fina lokaler.

Låt oss göra er förändringsresa så bekväm och effektiv som möjlig

Vår tar fram helhetslösningar som är helt anpassade efter er förändringsresa. Vi analyserar, planerar, flyttar och inreder era lokaler så att ni kan lägga tid och energi på det ni gör bäst, er verksamhet.