Referenscase

Valio

Vi fick äran att samarbeta med Valio och hjälpa dom att jobba fram ett nytt, fräscht kontor. Bakgrunden till uppdraget var att man hos Valio önskade att uppdatera arbetsplatsen för att möta önskemålen efter återgången till kontoret efter pandemin

De ville ha en miljö som speglar deras värderingar och som känns modern och trygg. Bland önskemålen fanns inspirerande färgsättningar, kreativitet med möjlighet för avskärmning. Tysta och lugna miljöer runt den egna arbetsplatsen samt uppdaterade tekniska lösningar.

Målsättningen var en modern och inspirerande hybrid arbetsplats.

Hur tycker ni att projektet har gått?

Vi har lagt ner många timmar och resultatet har blivit toppen. Projektet har motsvarat våra förväntningar. Vi kommer att göra en medarbetarundersökning i närtid för att skapa oss en uppfattning av vad som fortsatt behöver utvecklas.

Hur tycker ni att samarbetet med Alfa har varit?

Ett mycket bra samarbete under hela resan med kompetent och kunnig personal, hög kvalité på leveranser, råd och utförande. Många av idéerna och utformning har kommit från vår projektledare på Alfa – med ett utmärkt resultat.

Vad tycker personalen om era genomförda förändringar?

De flesta tycker att det har blivit fantastiskt. Vi kommer att höra oss för vad som fortfarande kan utvecklas vidare.

På frågan om det var något annat de på Valio önskade att säga om Alfa blev svaret;

En mycket bra inredningspartner som ger hög kvalité, har kunskap och erfarenhet vilket är A&O i en sådan här stor ombyggnad som vi har tagit oss igenom.

Vi önskar att tacka Valio för samarbetet och ser fram emot att fortsätta resan tillsammans.

Snabb fakta
InredningFlyttRådgivning

Valio grundades 4 juli 1905 i Finland då sjutton mejeriföreningar gick samman och bildade ett kooperativt företag för finska mejerier. Syftet var att börja exportera smör av hög kvalitet och det dröjde inte länge innan fler mejeriföreningar anslöt sig till Valio.

Idag har Valio exporterat varor med naturligt innehåll och god smak i snart hundra år. 

När dom valde att genomgå en förändring på kontoret föll valet på Alfa.

Låt oss göra er förändringsresa så bekväm och effektiv som möjlig

Vår tar fram helhetslösningar som är helt anpassade efter er förändringsresa. Vi analyserar, planerar, flyttar och inreder era lokaler så att ni kan lägga tid och energi på det ni gör bäst, er verksamhet.