Referenscase

QD

QD kände att deras gamla lokaler inte representerade dem. Det var för trångt, de delade lokaler med ett annat företag, och de behövde även nya lokaler för att höja IT-säkerheten.

Då QD började leta lokaler så var området mycket viktigt, kommunikationer till och från jobbet, takhöjd, träningsmöjligheter och även restauranger i närområdet vägdes in i valet av lokal. Processen drog ut på tiden och Alfa kom in i projektet vid kontraktsdelen, Alfa hjälpte även till med flyttprojektet samt inredning.

Nya lokalen skulle delas upp i en ”arbetsdel” och en ”trivseldel” men samtidigt hänga ihop. För att öka trivselfaktorn och få in mer rymd höjdes bl. a taket i köket. QD har haft en stark bild av vad de vill ha och Alfa har hjälpt till att fånga upp deras önskemål och detta har gjort att samarbetet blivit både roligt och enkelt. 

QD tar gärna kunden till sitt nya kontor och visar hur de arbetar i bland annat ärendeflödet, detta då de är mycket stolta över hur slutresultatet har blivit!

Snabb fakta
InredningFlyttRådgivning

Om QD:

”Vi är vår kunds helhetsleverantör av IT- och driftlösningar, med ambitionen att skapa en IT-struktur som bidrar med proaktivitet och affärsnytta för verksamheten. Vare sig det gäller specifika tjänster eller helhetslösningar levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalitet och ett personligt engagemang till våra kunder.”

Låt oss göra er förändringsresa så bekväm och effektiv som möjlig

Vår tar fram helhetslösningar som är helt anpassade efter er förändringsresa. Vi analyserar, planerar, flyttar och inreder era lokaler så att ni kan lägga tid och energi på det ni gör bäst, er verksamhet.