Referenscase

Kronfågel

Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken. Allt de gör utgår från kundens behov av bekväm, nyttig och god mat. Deras uppdrag är att ge matupplevelser som gör gott för både människan och planeten.

Kronfågels tidigare hyreskontrakt var på väg att gå ut, det ryktades om en rejäl hyreshöjning och de har växt som företag och var för trångbodda med framförallt alldeles för få konferensrum i sitt dåvarande kontor. Det var då de kom i kontakt med Alfa.

Hur tycker ni att flytten har gått?

Det är alltid mer jobb än vad man kan föreställa sig. Speciellt också när man flyttar till nya lokaler som är under renovering och där vi får möjligheten att påverka. Vi hade bra stöd av Alfa som hjälpte oss att ”tänka på det vi inte själva tänkte på” samt även operativt driva saker mot nya hyresvärden. Det kändes tryggt att veta att Alfa med sin erfarenhet höll i alla olika delar som annars lätt hade kunnat ramlat mellan stolarna.

Hur tycker ni att samarbetet med Alfa har varit?

Väldigt vänligt och proffsigt bemötande och med en hög grad av service. Alfa förstod vad vi var ute efter när det gällde hur vi ville ha det inredningsmässigt och tog fram bra förslag på olika modeller/färger/material som gjorde att vi har en röd tråd med alla våra val. Det var en del utmaningar med att få fram att det är två olika bolag som delar kontor nämligen moderbolaget Scandi Standard och det svenska dotterbolaget Kronfågel. Utan hjälpen från Alfa hade detta blivit svårt att hålla ihop.

Vad var målsättning med flytten?

Att sätta hjärtat i vår verksamhet (dvs maten) i fokus genom att investera i ett proffsigt kök där vi stolta kan ta emot kunder, och även använda oss av som exempelvis studio. En viktig målsättning med hela flytten var också att få fler mötesrum och fler toaletter.

Snabb fakta
InredningFlyttRådgivning

Kronfågel AB är en av Sveriges marknadsledande kycklingproducenter som producerar och säljer kyld, fryst och förädlad svensk kyckling. Kronfågel ingår i Scandi Standard AB. I november 2022 hade Kronfågel avtal med 39 gårdar som föder upp kyckling.

Låt oss göra er förändringsresa så bekväm och effektiv som möjlig

Vår tar fram helhetslösningar som är helt anpassade efter er förändringsresa. Vi analyserar, planerar, flyttar och inreder era lokaler så att ni kan lägga tid och energi på det ni gör bäst, er verksamhet.