Artikel

Inred för välmående!

Kraven på kontoret är större än någonsin och som arbetsgivare måste du kunna erbjuda en miljö där dina medarbetare kan trivas.

Inred för välmående på arbetsplatsen genom att kombinera färg, form, ljus och ljudlösningar. Materialval, växtlighet och luftkvalitet är viktiga saker att få med sig i planeringen.

När det kommer till färg och form så är det oftast jordnära färger, naturfärger och mjuka former som kan bidra till inre lugn. Det visuella bruset har större negativ påverkan på oss än vi kanske tror.

I det öppna landskapet bör det erbjudas lösningar för privata samtal och möten eller fokusrum. Akustikprodukter, textilier och olika lösningar för ljusreglering hjälper till med ljud och ljus och helhetskänslan.

Tänk natur när det kommer till val av material!

Vi mår bra av det naturnära och organiska. Jobba in naturmaterial såsom trä eller stenmaterial i inredningen. Det enklaste sättet här är att se till att inte glömma bort växterna på kontoret.

Flera studier visar på att växtlighet och natur inte bara har en, utan flera goda fördelar när det kommer till hälsa. Levande växter ger bättre luft då de hjälper till att minska damm och bakterier – och de har en nästan magisk påverkan på våra stressnivåer.

Det kan också minska känslan av trötthet med upp till 38%.

Inte nog med det så kan också växtlighet sänka känslan av ilska med hela 44%.

Det finns också en påverkan på produktiviteten som faktiskt kan öka med 15%. Och visste du att en planta för var tredje anställd sänker CO2 nivåerna med 20%?

Senaste artiklar & tips

Ett hyresavtal kan sägas upp på två olika sätt och detta måste ske som oftast minst 9 månader innan kontraktet löper ut.
Belysningen är en viktig del för en egonomisk arbetsplats.
Solens strålar är oftast välkomnade av de flesta av oss, men ibland önskar vi att hålla ljuset – och värmen det för med sig – ute.
Dags att ta första steget mot ditt nya kontor

Vi ger dig en timmes gratis rådgivning kring dina kontorsbehov inom ett dygn. Vi tar fram förslag och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.