Referenscase

UC

UC är ett av Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. UC samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta intelligenta beslut enkelt.

Sedan 1977 erbjuder UC miljontals kunder beslutsunderlag av förädlad affärs- och kreditinformation via digitala och innovativa tjänster. Det gäller både företag, offentlig sektor och privatpersoner.

UC kontaktade Alfa då det var dags att utöka sina lokaler och inredning.

Målsättningen med projektet var att UC ville få ett varmare och mer inbjudande kontor i Skandinavisk anda.

Hur tycker ni att samarbetet med Alfa har varit?

Samarbetet med Alfa har gått toppenbra. Alfa är väldigt lyhörda och kommer med bra förslag på olika inredningslösningar. Alfas montörer är mycket trevliga och proffsiga.

Har projektet motsvarat era förväntningar?

Vi är supernöjda! Till och med över förväntan. Personalen trivs väldigt bra med förändringarna och alla tycker att kontoret blev jättefint. Vi upplever att det känns mycket mer inbjudande än tidigare då det mesta var svart och vitt.

Snabb fakta
InredningFlyttRådgivning

“Alfa är en mycket bra samarbetspartner. Leveranssäkerhet och lyhördhet på vad kunden önskar är några få faktorer som beskriver Alfa.”

Marie Ljungberg
UC

Låt oss göra er förändringsresa så bekväm och effektiv som möjlig

Vår tar fram helhetslösningar som är helt anpassade efter er förändringsresa. Vi analyserar, planerar, flyttar och inreder era lokaler så att ni kan lägga tid och energi på det ni gör bäst, er verksamhet.